Sektor utbildning, Kost och Lokalvård

Vår styrka är att Essunga är en av Sveriges minsta kommuner! Vi arbetar på ett okomplicerat sätt över verksamhetsgränser och i nätverk med andra kommuner. Detta ger helhetsperspektiv och hanterbarhet både för medarbetare och kommuninvånare. Förändringar blir synliga i en liten kommun, vilket ger oss som arbetar tillfredställelsen av att se resultat av vårt arbete. Du har stora möjligheter att påverka och våra korta beslutsvägar ger snabba resultat. Vi hälsar dig välkommen till Essunga kommun i hjärtat av Västra Götaland. Centralorten Nossebro är en timmas bilresa från Göteborg och cirka en halvtimma från Alingsås, Vårgårda, Trollhättan och Vänersborg.

Arbetsplatsbeskrivning

Essunga kommun befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas inom lokalvård. Vi har tidigare haft en samlad organisation tillsammans med kost och lokalvård men ska nu bli en egen organisation. Vi söker därför en lokalvårdschef som har förmågan att ta vid och leda organisationen framåt. Verksamheten bedrivs i dag på våra förskolor, skolor, kommunhus, och äldreomsorg. Inom äldreomsorgens verksamheter ingår också tvätt. Totalt arbetar 20 duktiga medarbetare med att hålla rent i våra lokaler varje dag!

Arbetsbeskrivning

Som Lokalvårdschef kommer ditt uppdrag att innebära att leda och utveckla en ny organisation inom lokalvård . I din roll ingår att säkerställa arbetsrutiner, resursplanering, prioritering samt ansvar för kvalitet och uppföljning. Du har personalansvar för ca 20 medarbetare samt ansvar för verksamhetens budget-, resultat och arbetsmiljö. Lokalvårdschefen ingår i utbildningssektorns ledningsgrupp. Som Lokalvårdschef strävar du hela tiden efter att utveckla och leda organisationen framåt vilket kräver att du är tydlig i ditt ledarskap. Just nu pågår en lokalutredning i våra verksamheter, vilket kan komma att leda till förändrade arbetssätt. Du ska ha ett gediget intresse för lokalvård för att på bästa sätt kunna leda och motivera samt skapa en vi-känsla och engagemang hos medarbetarna. Tjänsten innebär delat arbete med ca 60% som chef och 40% inom lokalvårdsarbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet i en arbetsledande funktion och har arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet. Du har nödvändig kunskap om städtekniskt material och kan instruera och utbilda lokalvårdarna att nyttja de redskap och medel som finns inom enheten på bästa sätt. Du har god datavana. En organisationsförändring kan innebära många möjligheter och vi ser därför att du som ledare är beslutsam och har förmågan att skapa dig en helhetsbild. Eftersom tjänsten är delad chefskap och lokalvårdsarbete ser vi också att du är flexibel. Det är meriterande om du har relevant utbildning inom lokalvårdsyrket.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Essunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/15
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-28

Tillbaka till lediga jobb